Kapoenen info

Voor activiteiten klik hier!

Eindelijk, het nieuwe scoutsjaar begint! Voor sommigen, een nieuwe ervaring, voor anderen het vervolg op een zalige ervaring. Wij (als leiding) hebben het scoutsbloed al langer door onze aderen lopen en weten in ieder geval wat dat wil zeggen: veel fun, plezier, ravotten & amusement op zaterdag voor de komende maanden! Wij hebben er nu al super veel zin in! Hopelijk jullie ook!

Dus pak je sjaaltje maar al vast, doe je buitenspeelkleren aan en prop je aangeboren scoutsziel in je lijf, want het is terug tijd om Jabbeke en omstreken op z’n kop ze zetten, om ons te amuseren, en ons eens goed vuil te maken. (Want ja, mama, in de scouts mogen we vuil worden!). We verwachten de kapoentjes (meestal) tussen 13u50 en 14u op zaterdag, en ze mogen vanaf 17u opnieuw opgehaald worden.

Wij houden een activiteitenstop tussen 30 december en 27 januari omwille van de examenperiode voor de leiding. We zijn niet zeker dat we met voldoende leiding paraat kunnen staan en willen de veiligheid van uw kapoentje steeds verzekeren. Daardoor verkiezen we deze activiteitenstop.

Voor vragen, complimentjes of opmerkingen:

Takleiding:
- E-mail adres van de kapoenen: kapoenenpermeke@outlook.com

- Tessa Decraemer
o Gsm-nummer: 0474/033540

- Joran Ramandt
o Gsm-nummer: 0499/303842

Leiding:
- Ben Van Raefelghem
- Thibault Vergaerde
- Mattijs Verlinde
- Jorunn Diependaele
- Wout Mahieu