Close

Startweekend 2018-2019

Beste ouder(s),

Het is weer zover! Na een prachtig jubileumjaar starten we opnieuw aan een nieuw scoutsjaar boordevol schitterende activiteiten! Scouts Permeke organiseert weer hun übercool start/overgangsweekend. Zoals altijd staan jullie centraal in dit weekend. Spel, plezier, avontuur, survivaltechnieken, ... dit en nog veel meer staat dit weekend te gebeuren. Dit weekend is ook het begin van een nieuw spetterend scoutsjaar boordevol activiteiten.

Sta je te popelen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken? Wil je weten hoe je een megastoer kamp bouwt? Is Bear Grills jouw superheld en wil je ook survivallen als de beste? Markeer dan alvast zaterdag 22 en zondag 23 september in uw agenda. De zaterdag verwachten we jullie om 9u30 in ons gesjord "scoutsdorp" aan de lokalen. De zondag bent u welkom vanaf 11u00 voor onze lekkere ribbetjes BBQ!

Dit jaar werken we opnieuw met voorinschrijvingen. Dit gebeurt volledig digitaal via onze website. Om deel te nemen aan het start/overgangsweekend en om lid te worden van de scouts moet je voor-ingeschreven zijn!

Een jaar vol leuke en spannende activiteiten kost €60. Waarom plots zoveel? In dit bedrag zitten alle 4-uurtjes voor het hele jaar, jaarverzekering en deelname aan het startweekend. Dus er wordt geen euro'tje meer verwacht aan het begin van elke activiteit. Wanneer er nog een broer of zus in de scouts zit dan komt dit neer op €57. Zoon of dochter toch nog niet overtuigd? Geen probleem, voor €5 kan hij/zij het eens proberen op het start/overgangsweekend.

Verloop van het weekend

Zaterdag 22 september Zondag 23 september
9u30-10u: officieel inschrijven 8u-11u: opstaan, was en plas + invulling door tak zelf!
10u-12u: kennismakingsspelletjes 11u-...u: Ribbetjes BBQ
12u-13u: magen vullen met lunchpakket
13u-17u: middagactiviteit
17u-17u30: symbolisch oversmijten
17u30: kapoentjes gaan naar huis
18u-19u: avondeten
20u-22u: avondspel met de tak
22u: geslaap en gesnurk in de tenten

Benodigdheden

Zaterdag 22 september Zondag 23 september
Lunchpakket Gamel/bestek/beker
Regenvestje Regenvestje